Buna ziua! Am absolvit o facultate tehnica in 1990 in urma careia am devenit subinginer; in 2010 m-am inscris la aceeasi facultate( direct in anul III) pentru continuare de studii, voi mai face 2 ani pentru a deveni inginer in acelasi profil. Practic mi se echivaleaza anul I si anul II cu conditia sa dau 20 de examene de diferenta, iar pentru anul III si anul IV nu mi se echivaleaza nimic. Pozitia oficiala a facultatii este ca citez:,, ramane la latitudinea profesorilor daca doresc sa echivaleze examenele promovate in urma cu 20 de ani". Intrucat eu ma aflu la continuare de studii si nu repetare de studii, nu mi se pare deloc in regula acest lucru. Practic inteleg ca profesorii nu ar incalca nici o lege daca mi-ar echivala examenele promovate in timpul precedentei facultati. As vrea sa stiu daca am dreptul sa mi se echivaleze si examenele din anii III si IV, care au fost promovate in timpul facultatii absolvite in 1990?
Completare studii
knox1010
as dori sa-mi certificati daca am procedat bine.
Momentan sunt incadrata ca functionar public in functia de referent dar ca pregatire am absolvit in 1984 o ... (vezi toată discuția)