avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transport

detin o masina cu care am efetuat acum 2luni pt.o firma transport de marfuri in afara tarii.mentionez ca cursele erau efectuate pe documentele firmei pt care efectuam transportul in babaza unei comenzi de transport intre firma pt,care efectuam aceste curse si firma mea.mentionez ca in comanda de tansport se mentiona primirea banilor pt cursele efectuate in termen de 45 zile dar nu i_am primit nici pina in ziua deazi drept pt care am hotarit inaintarea actelor in instanta.m_ar interesa ce sanse de cistig am in instanta si ce ar trebui sa mai cer in afara de recuperarea banilor cuveniti.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:33, 13 Ianuarie 2011
Daca veti dovedi ca nu ati incasat pretul convenit pentru serviciile prestate, veti castiga cu siguranta.
Va sugerez insa sa apelati la serviciile specializate ale unui consilier juridic ori avocat.
cu ce acte ar trebui sa dovedesc ca nu am primit contrvaloarea facturilor?
Trebuie sa depuneti toate actele pe care le aveti. Sunt cam multe de discutat aici. Inteleg ca sunteti transportatorul. Trebuie vazute actele dvs., daca aveti vreun contract cu ei.
contract nu,doar comenzile de transport in baza carora s-au efectuat cursele.
Daca facturile dvs. sunt semnate de societatea respectiva ati putea sa depuneti o somatie de plata.
Daca nu, mergeti pe dreptul comun si mai intai ar trebui facuta o convocare la conciliere.

Alte discuții în legătură

Transport efectuat si neplatit kamy_dani kamy_dani detin un bus proprietate personala si acum 2 luni am efectuat mai multe curse pt. o anumita firma care la rindul ei lua curse de pe bursa de transport.cursele ... (vezi toată discuția)
Transport ddanacv ddanacv am infiintat o societate de transport.Ce acte justificative trebuie puse in contabilitate in spatele facturile de transport pentru a fi in regula la orice fel ... (vezi toată discuția)
Art 36 cod comercial-comanda urmata de executare si majorare pret ContSters56278 ContSters56278 Am urmatoarea situatie: avand nevoie de efectuarea unui transport a unor instalatii dintr-un stat UE,un amic al meu a scris un mail transportatorului care ... (vezi toată discuția)