avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transport

am infiintat o societate de transport.Ce acte justificative trebuie puse in contabilitate in spatele facturile de transport pentru a fi in regula la orice fel de control?.Mentionez ca am contract cu clientul caruia ii facturez prestatia de transport si firma beneficiara imi trimite un preinvoice in care se mentioneaza cursele.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:11, 30 Ianuarie 2011
Efectuati transport si international?

Documente justificative necesare in contabilitate .

1. diagrame tahograf ;
2. contracte de transport sau comenzi ;
3. foi de parcurs ;
4. scrisoari de transport ;
5. F.A.Z.-urile;
6. facturi ;
7. declaratiii vamale (daca este cazul) .
8. delegatii (ordine de deplasare) ;
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs retierika retierika Aș vrea să știu dacă este necesar completarea foii de parcurs la transportul în regim taxi,și dacă autoturismul este dotat cu ceas fiscal ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)