avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Foaie de parcurs

Aș vrea să știu dacă este necesar completarea foii de parcurs la transportul în regim taxi,și dacă autoturismul este dotat cu ceas fiscal ,care înregistrează totalul de km parcurși? Dacă da ,cum trebuie corect completat? În regim de taxi este nevoie de deplasarea către preluarea clienților (la comenzile primite prin dispecerat) precum și după efectuarea cursei deplasarea către o stație taxi. Acesti km vor fi inregistrați ca km liberi. Trebuie acești km justificați pe foaia de parcurs chiar dacă se află deja pe ceasul de marcat,pe Raportul Z ?
Cel mai recent răspuns: retierika , utilizator 21:12, 12 Martie 2014
Pt.activitatea de taximetrie nu se intocmesc foi de parcurs.
Vă rog frumos să mă informați pe baza cărei legi sunt obligată sau scutită de întocmirea foiilor de parcurs și FAZ,pe baza cărui registru respectiv document pot deconta combustibil?
Dacă nu sunt obligată de intocmirea foiilor de parcurs si FAZ,atunci în ce cuantum pot deconta combustibil?
Mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Foi parcurs sc haiducu haiducu buna ziua . pot deconta combustibilul la o sc (cod caen 4711,4719) care are puncte de lucru la o distanta de 50 km fata de sediul social. trebuie sa fac foaie ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)