avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general foi parcurs sc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

foi parcurs sc

buna ziua . pot deconta combustibilul la o sc (cod caen 4711,4719) care are puncte de lucru la o distanta de 50 km fata de sediul social. trebuie sa fac foaie de parcurs ?mentionez ca auto care ma deplasez este proprietate personala cu contract comodat pentu sc .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:10, 1 Noiembrie 2011
Sunt obligatorii foile de parcurs, pe baza lor vi se poate deconta combustibilul care este deductibil tinand cont de limitarile din Codul Fiscal.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
amalianeag, utilizator
deci pot sau nu deconta combustibilul cu foi de parcurs?
Sigur ca puteti. Codul Fiscal permite deducerea acestor cheltuieli in conditiile in care deplasarile se fac in scopul obtinerii de venituri. Intocmiti foi de parcurs, asa cum v-a sfatuit mai sus @amalianeag.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Contract - nelamuriri foi de parcurs iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Daca asigur administrarea parcului auto la o institutie publica care presupune ca eu sa asigur intretinerea masinilor care sunt de fapt ale ... (vezi toată discuția)