avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract - nelamuriri foi de parcurs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract - nelamuriri foi de parcurs

Buna ziua,
Daca asigur administrarea parcului auto la o institutie publica care presupune ca eu sa asigur intretinerea masinilor care sunt de fapt ale institutiei ce raspunderi am eu legat de intocmirea foilor de parcurs ( respective nr. km., scopul si locul deplasarii) pentru a deduce combustibilul achizitionat de mine si facturat institutiei respective.
In contract scrie ca foile de parcurs trebuie intocmite conform legii, aici apare problema, cand I-am spus administratorului ca pe foi se trece locul si scopul deplasarii pentru a deduce combustibilul mi-a spus ca nu este treaba noastra unde merg persoanele respective si ca noi ne luam banii pe prestarea respectiva ( care cuprinde salarii+combustibil). Mai clar spus nu putem aplica aceiasi regula legat de deducerea combustibilului ca la firma, este parerea administratorului. Sunt putin derutata, regula din codul fiscal privind foile de parcurs este doar pentru soc.comerciale sau si pentru inst.publice.
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 14:15, 30 Iulie 2013
imi sunt necesare chiar si pareri generale
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru ajutor, pe langa aceasta informatie imi este necesara si ce legata de completarea foilor de parcurs cand fac prestare de servicii transport ( sau administrare parc auto ) nici nu stiu cum sa-i spun, tinand cont ca mainile sunt ale institutiei dar eu le administrez.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foi parcurs cateldestept cateldestept Daca deducem 50% din cheltuielile auto (combustibili, piese schimb, taxe, impozite,etc) mai este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Foi parcurs cateldestept cateldestept Pentru o societate comerciala care deduce 50% din cheltuielile cu combustibilul este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? (vezi toată discuția)
Foi parcurs sc haiducu haiducu buna ziua . pot deconta combustibilul la o sc (cod caen 4711,4719) care are puncte de lucru la o distanta de 50 km fata de sediul social. trebuie sa fac foaie ... (vezi toată discuția)