avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suma asigurata - Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suma asigurata - Intreprindere individuala

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in privinta sumei asigurate care repreezeinta baza de calcul a contribuiei de asigurari sociale? Pana in 2010 suma asigurata era determinata de asigurat. Am auzit, ca incepand cu 2011 baza de calcul ( adica suma asigurata) va fi obligatoriu salariul minim pe economie ( cca 760 RON).
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cat impozit voi plati? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Azi m-am inregistrat la Adm Financiara din Cluj Napoca,PFA Cod CAEN 8219 ,fara TVA,cu norma de venit. Mi-a trecut cca 20503 lei,apoi mi-a calculat:venit net ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta indemnizatie concediu nastere si lauzie edward_zone edward_zone Sotia mea a nascut in octombrie 2008 dupa care a beneficiat de concediu de maternitate si lauzie de 126 zile timp in care a primit indemnizatia pentru acet tip ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)