Buna ziua,
Am achizitionat in 2008 o masina Dacia Sandero prin credit bancar, deci automat am o asigurare CASCO extinsa valabila pe perioada creditului. Mi s-au taiat doua cauciucuri in parcare, am chemat politia, mi s-a dat autorizatie de reparatie (in urma unui act de vandalism). Mentionez ca asigurarea este incheiata in iulie 2008 la ASIBAN, ulterior devenita GROUPAMA. Vreau sa stiu daca mi se va acorda despagubire.
Depinde ce varianta ati ales. Daca pe polita este scris la clasa de acoperire MEDIANA...nu vi se acorda despagubiri la anvelope. Daca ati achizitionat varianta EXTINSA...sunt acoperite si daune la anvelope.
La asiguratorul respectiv in 2008 se intocmeau polite la clasa extinsa deci acopereau si vandalismul. Cu siguranta ca si firma care a preluat asiguratorul ASIBAN va face acest lucru si indiferent ce vor incerca sa va spuna dv. nu cedati si faceti apel la faptul ca polita dv este valabila in conditiile in care a fost incheiata pana cand va veti achita integral creditul: 5, 7 sau 10 ani.