avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Castiguri si promitii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Castiguri si promitii

Buna.Sunt nou pe forum asa ca va salut pe toti si ma bucur ca sunt asemenea forumuri...am si eu o problema daca ma poate cineva ajuta...am primit acum o saptamana un mail in care scria ca am castigat un laptop in valoare de 1499 $ de la o firma de care nu am auzit in viata mea.Cica am fost ales aleatoriu de catre ei fiind inregistrat pe siteul lor(ceea ce nu este adevarat...neaccesend niciodata siteul lor) si ca sa intru si sa ma loghez...Ce pot face?pot sa ii dau in judecata sa castig acel laptop?Astept raspunsurile dumneavoastra.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:13, 4 Mai 2008
Asmenea mesaje se trimit pe mail-urile Dvs. in scopul de a va prelua datele de identificare. Cu datele de identificare date, se intocmesc apoi acte de identitate acceptate la diferite insititutii, western union,banci, cazinouri, etc. Se realizeaza astfel furt de identitate

Aveti mare grija.
Da....am mai auzit de asemenea cazuri...multe credite sunt facute dupa aceasta metoda...deci o sa renunt...Va multumesc mult pentru raspunsuri.....inca o intrebare daca se poate:de unde sa fac rost de codul civil si jocul juridic in format electronic?
Codul civil vi-l pot eu da in format electronic, insa nu inteleg la ce va referiti cand spuneti "jocul juridic" (cred ca e o greseala de exprimare, dar..)
da.imi cer scuze.mam referit la codul juridic.va rog daca puteti sa mi le trimite-ti la adresa:dan.nicorec@yahoo.com.va multumesc
Codul civil il gasiti pe Google introducand aceasta sintagma.

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 18 - 25.02.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 25 februarie ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Costantinescu Costantinescu acum cateva luni am participat la un concurs de fotografie si am castigat locul 1 la care trebuia sa primesc 300 de dolari premiu. eu si ceilalti concurenti ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 21 - 28.01.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 28 ianuarie ... (vezi toată discuția)