avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Negociere contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Negociere contract

Nu sunt lamurit cu interpretarea unui anumit articol dintr-un contract, si v-as cere ajutorul in acest sens.
"Daca exista o fluctuatie mai mare de 4% a pretului combustibillui, tarifele de transport vor fi imediat modificate pe baza a 40% din valoara pretului combustibilului, in preturile de transport ca referinta. Pretul real este calculat avand ca referinta 4.77 RON/litru de combustibil (aceasta trebuie inteleasa fie ca mai mare, fie ca mai mica.)"
Intrebarile mele sunt: Pretul de referinta de catre cine este dat- de Petrom? Care este modalitatea concreta de calcul in situatia majorarii cu peste 4 %?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
eulia, utilizator

Alte discuții în legătură

Consum pe gaz sau benzina - acelasi pret la decont? mitachealina mitachealina Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu modul de calcul al decontarii transportului cu autoturismul in tara si numarul de lege aferent? Decontarea consumului pe ... (vezi toată discuția)
Facturare transport ANALIROMAN ANALIROMAN BUNA ZIUA! am o mica problema....societatea efectueaza transport marfuri generale la diversi clienti.....dar cu combustibilul clientului. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Tarife traduceri ContSters24933 ContSters24933 Am vazut ca a fost la un moment dat acest subiect, dar cum este inchis, postez aici: [b]Ordin nr. 772 din 05/03/2009 [/b] [b]Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)