avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca unic la nivel national pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014

S-a publicat undeva acest contract ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 12 Ianuarie 2011
nu
multumesc
adimct2007 a scris:

S-a publicat undeva acest contract ?

CCMN intra in vigoare de la data inregistrii lui si nu de la data publicarii .. prin urmare, trebuie urmarit daca s-a inregsitrat si nu daca s-a publicat.

Acesta se publica intr-un termen de 30 de zile de la data inregistrarii.
Ok, multumesc.
S-a inregistrat dar daca nu s-a publicat ce garantie am ca varianta pe care o am este cea finala?
Care e nr de inregistrare al CCMN?

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014, monitorul oficial noiembriesm noiembriesm Poate sa-mi spuna cineva daca s-a publicat Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ? Ma intereseaza daca s-a publicat in Monitorul Oficial si ... (vezi toată discuția)
Controverse legate de valabilitatea ccmn pe anii 2007 - 2010 Cornel  Vasile Cornel Vasile Legat de acest subiect exista se pune problema daca CCMN 2007/2010 este sau nu in vigoare. Haideti sa vedem daca d.p.d.v. juridic sustinerea Ministerului ... (vezi toată discuția)
Nu exista contract colectiv de munca la ora actuala? tu_tu tu_tu Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)