Buna ziua, ma numesc Crisu Adrian si am depus dosar la Iasi in anul 2001 imediat cum a aparut aceasta lege (10/2001) privind un imobil si un teren preluat abuziv. Primaria Iasi a trimis dosarul la ANRP in anul 2006, iar de atunci se afla in studiu la consilier. Am cerut informatii si telefonic si prin intermediul site-ului anrp si tot ce am aflat este ca este in lucru la consilier. Avand in vedere numarul de ani de cand este in lucru la consilier si varsta mea inaintata incep sa ma ingrijorez ca voi mai prinde ziua in care se vor face si despagubirile asa ca vreau sa va intreb ce se poate face pentru a afla ce se intampla cu dosarul de sta la consilier de atata vreme sau daca eu avand dosar la ANRP am dreptul/posibilitatea de a face un alt dosar la curtea europeana. Mentionez ca in dosar am anexat si o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in care se specifica faptul ca sunt indreptatit sa primesc despagubiri banesti pentru imobil si teren. Multumesc anticipat pentru orice sfat legat de ce pot face in momentul de fata.
Neavand litigiu cu ANRP nu trebuie actiune la Cedo.Oricum Fondul Proprietatea nu este listat la bursa in caz ca veti primi actiuni.Faceti cerere scrisa la acest ANRP,NU TELEFONIC.
Anrp legea 10
danw
vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un ... (vezi toată discuția)