avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie monoparentala

AM SI EU O NELAMURIRE,TOCMAI AM AFLAT CA NU SE MAI DA ALOCATIA MONOPARENTALA,EU SUNT VADUVA SI AM BENEFICIAT PANA ACUM DE CEI 60 RON
PUTETI SA MA LAMURITI?
S-A DAT VREO LEGE REFERITOARE LA ASTA?
Cel mai recent răspuns: ioana070 , utilizator 00:10, 22 Ianuarie 2011
Buna seara !
Da , este vorba de Legea 277/2010 ... care prevede conditii mai stricte de acordare .. conform art. 40 alin. (1) al acestei legi "Familiile care au stabilit pana la 31 decembrie 2010 dreptul la alocatia familiala complementara ori alocatia de sustinere pentru familia monoparentala, in vederea asigurarii platii incepand cu anul 2011 a alocatiei prevazute de prezenta lege, au obligatia sa depuna cererea si documentele doveditoare pentru stabilirea dreptului, in perioada 1—30 ianuarie 2011" .
tocmai ce am aflat si eu...luni o sa ma duc sa depun cererea, chiar am ramas uimita cand a venit postasul si mi-a spus ca s-a sistat alocatia monoparentala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefanbb stefanbb buna ziua pot sa primesc alocatie complementara daca avem subventia pe suprafata pe un hectar si 22 arii?acum sunt in concediu post natal inainte eram ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)