avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... trusou nou-nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

trusou nou-nascut

buna ziua ,as dori sa stiu daca se mai acorda trusou nou nascut pentru copii nascuti dupa 01.01.2011 .as putea sa aflu care sunt pasii de urmat incepand cu nasterea copilului pentru a depune acte pentru alocatie copil si dosar crestere copil? urmeaza sa nasc in februarie 2011 si mentionez ca sunt in concediu prenatal incepand cu ianuarie 2011.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 12 Ianuarie 2011
Legea Legea nr. 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti, a fost abrogata de art. 15 lit. g) din legea 118/2010, Legea Boc.
Deci, nu se mai acorda.
1. Pentru a beneficia de CCC mergeti la Primarie unde vi se va spune ce acte trebuie sa aveti si cum sa procedati.
2. Cititi OUG 111/2010 unde scrie si cum sa procedati si ce acte sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind reducerea perioadei de ccc bodo gabriella bodo gabriella buna ziua, doresc sa ma interesez daca cu legea in vigoare se mai acorda banii de trusou pentru nou nascut??Sau altfel de bani in afara de alocatia de stat ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru nou nascut si trusou evel evel Buna ziua. Acum trei ani dupa nastere se dadea de la primarie alocatia pt nou nascut si contravaloare trusou. Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca inca se mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor /prima mame stefanbb stefanbb revin cu o alta intrebare daca sotia mea a nascut de curand primeste de la primarie/stat vreo prima/ajutor? (vezi toată discuția)