Am o prietena care este plecata in Canada de mai multi ani si din cand in cand mai apeleaza la mine pentru a-i face grafica(carti de vizita, design pentru site-uri, postere, etc) si recent m-a intrebat daca vreau sa-mi faca rost de cateva persoane de acolo care au nevoie de serviciile me.
Intrebarea mea este daca este legal sa primesc bani din strainatate pentru servicii prestate. Acum primes 150$-250$, dar daca imi da de lucru si de la alte persoane, cred ca o ajung pe la 700-1000$.
Cum ar trebuie sa procedez? Banii mi-i poate trimite prin Western Union sau PayPal.
Am auzit o discutie cum ca pentru America daca platesc ei taxe acolo eu nu mai trebuie sa platesc nimic, cica ar fi un formular w9 sau ceva de genul.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.