avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Lucru de acasa pentru Canada si US
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Lucru de acasa pentru Canada si US

Am o prietena care este plecata in Canada de mai multi ani si din cand in cand mai apeleaza la mine pentru a-i face grafica(carti de vizita, design pentru site-uri, postere, etc) si recent m-a intrebat daca vreau sa-mi faca rost de cateva persoane de acolo care au nevoie de serviciile me.

Intrebarea mea este daca este legal sa primesc bani din strainatate pentru servicii prestate. Acum primes 150$-250$, dar daca imi da de lucru si de la alte persoane, cred ca o ajung pe la 700-1000$.

Cum ar trebuie sa procedez? Banii mi-i poate trimite prin Western Union sau PayPal.

Am auzit o discutie cum ca pentru America daca platesc ei taxe acolo eu nu mai trebuie sa platesc nimic, cica ar fi un formular w9 sau ceva de genul.

Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei firme pentru servicii online ContSters288578 ContSters288578 Buna ziua! As vrea sa deschid un website de concursuri online unde liber profesionistii (freelancerii) specializati in design grafic vor putea participa la ... (vezi toată discuția)
parteneriat comercial cu un site din iran ari3l ari3l Buna ziua, Sunt PFA. Am fost contactat spre a ajuta la achizitionarea de VPN-uri pentru cetatenii din Iran. Acestia nu au access la sistemele de merchandise ... (vezi toată discuția)