avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Parteneriat comercial cu un site din Iran
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Parteneriat comercial cu un site din Iran

Buna ziua,

Sunt PFA. Am fost contactat spre a ajuta la achizitionarea de VPN-uri pentru cetatenii din Iran. Acestia nu au access la sistemele de merchandise online (Paypal si Webmoney). Asadar eu ar urma sa devin partener unui astfel de site, care comercializeaza VPN-uri si pentru cetateni iranieni, urmand sa imi insusesc un anumit procent din castiguri.

Concret, ar urma sa pun la dispozitie conturile mele de Paypal si Western Union spre a fi trimisi bani in acestea, urmand ca eu sa trimit cea mai mare parte din ei proprietarului site-ului via Western Union, care locuieste de asemenea in Iran.

Acum, avand in vedere relatiile dintre Iran si Statele Unite, ultima interzicand relativ recent accesul locuitorilor Iranului la aceste servicii de plata online, precum Paypal si WebMoney, m-am gandit sa cer niste consultanta inainte de toate

Intrebarea mea este urmatoarea:

1. Pot fi tras la raspundere pentru activitatiile, poate ilegale, pe care niste potentiali cumparatori le-ar desfasura pe aceste VPN-uri, chiar daca am un contract care ma absolva de orice responsabilitate?

2. De ce as avea nevoie ca sa intocmesc un asemenea contract?

Sper sa ma puteti ajuta.
Va multumesc!

Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
ari3l, utilizator

Alte discuții în legătură

Balanta negativa paypal Dg_Marian Dg_Marian am o problema cu paypal am balanta negativa de - 350 euro in urma unui refund cerut de cumparator. problema e daca as vrea sa returnez banii trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)