avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concedii medicale

Buna seara!
Spuneti-mi si mie daca pe adev. eliberata de catre angajator trebuie sa scrie pe langa nr. de zile de cm avute in ultimele 12 luni si nr. de cont in care se vireaza banii catre cas.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre data emiterii concediului medical si data adeverintei eliberate de angajator goby goby Buna ziua! Doctorul de familie mi-a dat concediu medical pe data de 04.08.2014, iar angajatorul mi-a eliberat adeverinta abia pe 06.08 dupa ce a vazut ... (vezi toată discuția)
Contestare concediu medical ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! supun dezbaterii dumneavoastra urmatoarea speta si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. unui angajat aflat in concediu medical, i se refuza plata ... (vezi toată discuția)
Concediu medical krystyv krystyv Buna ziua! sunt angajat la o firma cu contract de munca temporar,din luna iulie 2006 pana in octombrie 2006,inainte sa ma angajez la aceasta frima am lucrat ... (vezi toată discuția)