avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale studii necesare tehnician
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

studii necesare tehnician

Buna ziua!
Am o intrebare: pentru postul de "Tehnician in industria textila" - cod cor 316106 (Subgrupa majora 31, Grupa minora 316, Grupa de baza 3161 -Nivelul de instruire: 3 - studii medii sau postliceale).
Ce studii sunt necesare? e destul daca candidatul are doar diploma de liceu (fara o specializare anume in domeniul confectiilor)? Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.

Alte discuții în legătură

Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)
Studii inspector securitate si sanatate in munca mirela_lmc mirela_lmc Buna seara! Lucrez la o societate in functia de operator calculator si de curand am absolvit un curs de Inspector SSM-90 de ore. Nu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)