avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la titlu + suspendare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la titlu + suspendare

considerati ca se poate cere in cadrul contesttaiei la titlu (ptr. lamurirea dispozitivului) si susp executarii ?

sau suspendarea poate fi ceruta doar in cazul contest la executare propriu-zise ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:57, 7 Aprilie 2008
Daca prin "contestatie la titlu" ati vrut sa spuneti revizuire, respectiv art. 322 alin.1 C.pr.civ., potrivit art. 325 C.pr.civ, instanta poate suspenda executarea, sub conditia unei cautiuni stabilite de instanta.
Nu, este vorba despre contestatie la titlu - in sensul lamuririi intelesului dispozitivului. (400 al 2 Cpc)

merci
Da merge, deoarece se judeca in procedura speciala prev. de art.399 cpc...si nu in cea prev. de art.281 indice 1 cpc !
Pai aia tot contestatie la executare se cheama si are acelasi regim.

Poate ar fi trebuit sa va informeze avocatul...daca va permiteti unul care sa si stie despre ce vorbeste.

Succes in continuare cu activitatea Dvs...va vad in mod constant pe forum...
CONTESTATIA LA TITLU NU ARE LEGATURA CU REVIZUIREA. :)

INTREBAREA ERA DACA IN CADRUL CONTESTATIEI LA TITLU - IN SENSUL LAMURIRII DISPOZITIVULUI, IN CAZUL IN CARE NU S-A CERUT ACEST LUCRU CF. ART 281 IND 1 CPC - SE POATE CERE SI SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE (DACA A INCEPUT).

ACEST LUCRU ESTE EVIDENT IN CADRUL CONTESTATIEI LA EXECUTARE "PROPRIU-ZISE", INSA AVEAM RETINERI IN CAZUL CONTESTATIEI LA TITLU.

MULTUMESC PENTRU SFATURI ALEX =D>

Alte discuții în legătură

Cerere lamurire dispozitiv Antoanela Geaman Antoanela Geaman As dori sa imi comunicati parerea dvs. in legatura cu urmatoarea situatie: Actiune castigata in fond pe litigii de munca . Angajatorul declara recurs.In ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)
Lamurirea hotararii judecatoresti anamariamed anamariamed Buna ziua, Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns. Am fost parte civila intr-un dosar in care am avut castig de cauza (fond, ... (vezi toată discuția)