Sotul meu este o persoana violenta care ma agreseaza atat pe mine cat si pe fetita noastra si situatia este din ce in ce mai grava.Fetita sufera cel mai mult.Doresc sa divortez si sa inchei calvarul asta si vreau sa stiu daca legea imi permite sa pastrez apartamentul ANL.EL ma ameninta ca voi ajunge in strada cu fetita ca legea nu-mi lasa apartamentul daca divortez de el.
daca dvs sunteti titularul contractului nu sunt probleme. daca titular e sotul,discutati intai cu proprietarul despre posibilitatea preluarii acestui contract.
instanta hotaraste cui ii revine beneficiul contractului de inchiriere al locuintei.dvs aveti grija sa cereti aceste beneficiu in actiunea de divort, odata cu custodia minorei.mentionati si faptul ca nu puteti locui impreuna dupa divort,deoarece este posibil si acest lucru, daca sotul cere si el beneficiul contractului de inchiriere al apartamentului.eu va sfatuiesc sa apelati la un avocat,pentru ca astfel veti avea mai multe sanse de reusita.mult succes!
daca nu sunteti dumneavoastra titularul apartamentului din pacate sotul ramane in apartament , dumneavoastra plecati...sunt intr-o situatie similara ..cei de la anl mi-au explicat clar ca ramane titularul de contract indiferent ce decide instanta...sotul meu chiar a vrut sa-mi treaca mie contractul si tot nu au vrut; titularul de contract moare cu actul lor de gat.si cu legea lor...
Instanta de judecata va aprecia care dintre soti va beneficia de contractul de inchieriere (obligatia de plata fiind una care a fost indeplinita in timpul casatoriei ).
Divort cu minori
aly.ionel
Buna ziua. Sunt insurat de 7 ani si am o fetita de 5 ani. Acum 2 luni am primit o locuinta ANL, la care sotia este titular de contract. Acum 1 luna am deschis ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj
vio_cris22
Buna ziua!
Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Abandon copil
ionut979
buna ziua.
am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)