avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca in strainatate (Olanda)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca in strainatate (Olanda)

Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: Am fost acceptat sa lucrez cu contract de munca la o firma in Olanda in functia de inginer de calitate, si cei de la serviciul de resurse umane mi-au spus ca daca doresc imi pot cauta o firma, societate, unde sa platesc impozitul, contributiile.......... Pt. ca nu mi-au dat mai multe amanunte, va rog sa ma ajutati sa inteleg despre ce contributii este vorba, si cum e mai avantajos sa platesc aceste taxe in tara sau acolo unde lucrez, poate imi recomandati ceva in sensul acesta. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Informare tinely1 tinely1 LUCREZ LA O FIRMA DE PAZA DE 4 ANI SI IN URMA CU 2 SAPTAMANI AM AFLAT CONFORM FISEI FISCALE CA ACEASTA FIRMA CATRE STAT NU MI-AU PLATIT TAXELE DECAT 5 LUNI PE ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator-asociat dana enaceanu dana enaceanu Bun ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema Sunt asociat intr-o societate nou infiintata si as vrea ca noi,cei doi asociati sa fim angajati in ... (vezi toată discuția)
Administrarea creantelor fiscale. aleko27 aleko27 Conform legislatie in vigoare ma poate ajuta cineva cu o nominalizare concreta a urmatoarei expresii: \\"compartimente de specialitate cu atribuţii în ... (vezi toată discuția)