LUCREZ LA O FIRMA DE PAZA DE 4 ANI SI IN URMA CU 2 SAPTAMANI AM AFLAT CONFORM FISEI FISCALE CA ACEASTA FIRMA CATRE STAT NU MI-AU PLATIT TAXELE DECAT 5 LUNI PE ANUL 2009 SI 4 LUNI PE ANUL 2010. CUM POT REZOLVA ACEASTA PROBLEMA?
cum ati aflat? Solicitatii conducerii sau departamentului de resurse umane daca exista detalii in acest sens, poate este o greseala sau neintelegere si puteti rezolva amiabil situatia.
In caz contrar puteti reclama incidentul la Inspectoratul de Munca, si sa va adresati Tribunalului in localitatea dvs de domiciuliu pt litigiu de munca sa obligati firma la plata.
retinerea contributiilor din salariu (somaj, pensie, sanatate , impozit) si neplata acestora la stat constituie infractiune
AM SOLICITAT RELATII LA FIRMA, AU SPUS CA VOI FI SUNATA DUPA CE VERIFICA, A TRECUT O SAPTAMANA DE ATUNCI SI NIMIC. BA MAI MULT ACUM SUNT AMENINTATA CU DATU AFARA
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata concediu odihna
membru
Buna.
Mi-am dat recent demisia de la fosta firma angajatoare, am finalizat procedura de predare si a tot ce aveam de la ei (masina, tel, laptop) cu acord ... (vezi toată discuția)