avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare personal contractual

Spuneti-mi, vă rog, cum pot sa fac o angajare, conventie civila? Se pensionează un funcţionar public-de la contabilitate si nu pot face recrutări, nici angajari-daca as transforma postul in contractual- cel putin asa stiu eu! Sau s-a schimbat ceva?
Problema este ca am nevoie neaparat de om sa faca lucrările !!! Se poate cu conventie civila 4-6 ore/zi pentru un an ? sau cum ma sfătuiti sa procedez?
si baza legala, va rog!!!
multumesc

Alte discuții în legătură

Atributii; posibilitati de angajare mirela teodora mirela teodora spuneti-mi, vă rog, cum trebuie sa procedez pentru a da atributii, lucrări unei persoane incadrate contabil la asociatia de dezvoltare intercomunitara ... (vezi toată discuția)
Persoana contractual si nu functionar public egv egv in prezent sunt functionar public la o primarie si as dori sa devin persoana contractuala pentru a avea mai multe joburi.deoarece sunt multe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Transformare post din contabil in economist angi_c03 angi_c03 Buna ziua tuturor! As vrea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: Sunt contabil in serv contabilitate de cca 2o ani; anul acesta (in iulie 2011) am ... (vezi toată discuția)