avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare personal contractual

Spuneti-mi, vă rog, cum pot sa fac o angajare, conventie civila? Se pensionează un funcţionar public-de la contabilitate si nu pot face recrutări, nici angajari-daca as transforma postul in contractual- cel putin asa stiu eu! Sau s-a schimbat ceva?
Problema este ca am nevoie neaparat de om sa faca lucrările !!! Se poate cu conventie civila 4-6 ore/zi pentru un an ? sau cum ma sfătuiti sa procedez?
si baza legala, va rog!!!
multumesc

Alte discuții în legătură

Atributii; posibilitati de angajare mirela teodora mirela teodora spuneti-mi, vă rog, cum trebuie sa procedez pentru a da atributii, lucrări unei persoane incadrate contabil la asociatia de dezvoltare intercomunitara ... (vezi toată discuția)
Persoana contractual si nu functionar public egv egv in prezent sunt functionar public la o primarie si as dori sa devin persoana contractuala pentru a avea mai multe joburi.deoarece sunt multe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)