avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata alocatiei minorului dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata alocatiei minorului dupa divort

ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 13 Ianuarie 2011
pentru a primi un raspuns cat mai detaliat trebuie sa explicati mai pe larg problema dumneavoastra!cine nu plateste?
alocatie sau pensie aimentara? daca e pensie alimentara atunci neplata pensiei alimentare timp de 2 luni consecutiv atrage raspunderea penala a celui care nu plateste , savirsind infractiunea de abandon de familie
m-am exprimat gresit , despre pensie alimentara aste vorba, locuind in alta tara fostul sotz este obligat sa ii plateasca copilului care este acordat mie o anumita suma ,lucru pe care nu il face
de cate ori merg acasa ii fac plangere ,dar pt ca isi permite imi plateste tot din urma si scaba basma curata de fiecare data , ce lege e asta . nu exista alta sa il faca sa fie corect?
fostul sot nu ii plateste pensia alimentara copilului care este cu mine.
Daca doriti un raspuns competent, precum spunea dl avocat de mai sus, detaliati. Nu se intelege cine unde locuieste. Fostul sot locuieste in alta tara sau dumneavoastra? Este cetatean roman sau nu ? Tara este un UE ? Ce inseamna "acasa" pentru dumneavoastra? ( "de cate ori merg acasa ii fac plangere ,dar pt ca isi permite imi plateste tot din urma si scaba basma curata de fiecare data")

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare aciocoiu aciocoiu Sunt divortata din 2010 iar fiul meu in varsta acum de 13 ani a fost incredintat tatalui. Eu traiesc in afara Romaniei unde mi-am intemeiat o alta familie ... (vezi toată discuția)
Ajutor !plangere pentru abandon de familie si neplata pensiei alimentare !!! karenina-roman karenina-roman Fostul sot s-a recasatorit (si-a schimbat si numele de familie ,pe care il cunosc si eu) apoi au plecat in Italia ( cred ca muncesc la negru).Copilul are 8 ani ... (vezi toată discuția)
Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)