avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie pentru copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie pentru copil

As dori sa ma ajute cineva in legatura cu o nelamurire. Sotul meu a plecat de cateva zile in Austria pt a lucra intr-un restaurant. Firma ii face tot, contract asigurare etc. Eu sunt insarcinata in 7 luni si sotul meu doreste sa ma duca si pe mine acolo in maxim 2 saptamani ca sa fie de fata la nasterea copilului nostru=D> . intrebarea cea mare ar fi daca vom sta acolo dupa ce se naste copilul, va beneficia din partea statului austriac de alocatie? si ce beneficii ar mai avea? Stiu ca de cetatenie austriaca nu poate fi vorba numai daca un parinte are cetatenie austriaca. Astept cu nerabdare un raspuns!!!:worthy:

Alte discuții în legătură

Important!! lucrez în austria de 3 ani ,la bătrâni,1 luna cu o luna, sunt ... Coțca Teodora Coțca Teodora Lucrez în Austria de 3 ani ,la bătrâni,1 luna cu o luna, sunt însărcinată în 20 de săptămâni, pot beneficia de de indemnizația si maternalu de l ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate dodonica dodonica In timpul unei casatorii dintre o femeie de cetatenie romana si un barbat de cetatenie austriaca sa nascut un copil in Austria care a dobindit cetatenie ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)