avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma inregistrata intr-un judet, care presteaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma inregistrata intr-un judet, care presteaza servicii si in alte judete

Daca inregistrez firma (nush daca e corect spus asha) pe un judetz pot presta servicii si in alte judete sau trebuie inregistrat individual?

va multumesc mult pt ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters55280 , utilizator 14:01, 4 Aprilie 2008
declarati sediu cu activitate la terti; adica, acolo unde este sediul firmei se desfasoara activitati proprii de birou iar prestarea de serviciu se desfasoara acolo unde aveti clientul; deci NU.
deci concluzie. daca firma mea executa sapaturi si este declarata intr-un judet pot executa lucrari in alt judet?

as dori mai multe informatii te rog in legatura cu subiectul. ms
Da, daca declari activitate la beneficiari, poti face sapaturile oriunde in tara:D
Locul unde este inregistrata o firma, nu conditioneaza locul prestarii serviciilor efectuate de catre aceasta, conform obiectului de activitate declarat. Inregistrarile din evidentele financiar-contabile si fiscale trebuie sa fie corecte. Doar n-o sa ne inregistram firme de fiecare data si in fiecare localitate unde prestam servicii... Asta ar mai lipsi, pentru ca sa emigram in masa... In caz ca raspunsul nu satisface: pentru a vi se raspunde la o intrebare sunt neceasre precizari cat mai exacte, referitoare la situatia care ridica problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitati la sediu gistra gistra Am sediul firmei in apartament. In cazul in care activitatea firmei se desfasoara in apartament, dar cheltuilelile sunt platite de persoana fizica, impozitul ... (vezi toată discuția)
Tva - prestari servicii constructii lanistor lanistor Daca ma puteti ajuta la urmatoarea speta : un SRL, neplatitir TVA, obtine un cotract pt. lucrari constructii in UE; am intrebat la ANAF si mi-au spus ca pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistare in roi prestari servicii cu o firma din italia intermediere infiintare firme olden olden infiintare firma in [b]Romania cetateni straini italieni[/b] dar prin intermediar o firma straina italiana , firma romana neplatitoare de TVA in baza ... (vezi toată discuția)