avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit subventie APIA pentru asociatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

subventie APIA pentru asociatie

Buna ziua,
Rog colegii care au mai lucrat cu fundatii sa-mi spuna daca subventiile de la APIA pentru o asociatie pot fi incadrate la art.15 (2) h) din Cod fiscal ca resurse obtinute din fonduri publice sau finantari nerambursabile pentru care asociatia este scutita de plata impozitului pe profit.
In acest caz declaratia 101 se completeaza cu Zero daca nu mai am alte venituri?
Cel mai recent răspuns: rodhan , utilizator 10:16, 18 Ianuarie 2011
poate cineva sa ma ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul limita de 15000 euro asociatie non-profit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa -mi spuneti daca intr-o asociatie non-profit avem venituri(ct.7392) si chelt.diverse(627.,641,625,626...)cum calculam limita de 15000 ... (vezi toată discuția)
Impozit ong? lenareg lenareg Un ONG care are urmatoarele venituri si cheltuieli datoreaza impozit? Exemplu - vetituri din subventii Apia =2.000lei -vetinuri din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuna cineva daca s-a abrogat cumva legea care scutea asociatiile de locatari/proprietari de plata impozitului pe profit. Sau daca e ... (vezi toată discuția)