avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... atacarea deciziei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

atacarea deciziei de pensionare

O decizie de pensionare, emisa in baza L 119/2010, prin care sunt instiintat ca recalcularea s-a efectuat din oficiu, pe baza salariului mediu pe economie- deoarece unitatile unde am lucrat, nu mi-au putut eliberat adeverintele solicitate de mine inca din luna oct 2010- unde o pot contesta in instanta? La judecatorie, tribunal, curte de apel...? As dori si un model de plangere sau contestatie pe care sa o fac si sa o depun acolo unde ma indrumati;va multumesc...

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara panther panther Va rog frumos sa-mi raspundeti: Tatal meu in luna decembrie a luat o pensie de 2.230 lei. In luna ianuarie pe fluturasul de pensie scrie 1.608 lei. In data de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug nr. 59/2011 arseneconstanta arseneconstanta OUG 59/2011 zice că ”....se revizuiesc pensiile recalculate în baza legii 119/2010...”.Întrebarea mea este următoarea: cum se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)