avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere pasaport pentru minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere pasaport pentru minor

Mama naste un copil in strainatate tatal copilului il recunoaste dar nu se casatoreste cu mama copilului si dispare sub un nume schimbat .Acum dupa 7 ani mama nu poate face pasaport copilului fara acordul lui dar el nu e de gasit
Cel mai recent răspuns: sergiunic , utilizator 19:26, 14 Ianuarie 2011
ar trebui prin instanta sa rezolve aceasta problema.
care sunt caile sau calea de atac in instanta
Mama solicita instantei stabilirea domiciliului copilului la ea.Dupa incredintare poate sa-i faca pasaport fara a necesita prezenta tatalui.
sunteti in strainatate sau in romania ?
in strainatate si copilul nu a fost niciodata in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa poti incredinta copilul unuia dintre parinti david32 david32 cum pot face,k un copil sa nu mai depinda de unul dintre parinti(cu acordul parintelui),si sa raspunda unl singur de el.adica :sa nu mai am nevoie de procura ... (vezi toată discuția)
Model contestare recunoastere sergiunic sergiunic Minor nascut in strainatate [din flori] recunoscut la nastere de tatal biologic apoi parasit si ramas cu mama care nu poate sa vina cu el in tara dorim un ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte pentru minori si stabilirea domiciliului in alta tara cand tatal refuza sa-si dea acordul ionela-timofte ionela-timofte buna seara, sora mea este divortata si copii au fost incredintati dinsei, dar in sentinta scrie ca ; esercitarea autoritatii parintesti de catre ambii parinti; ... (vezi toată discuția)