avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

buna seara. am fost pensionata pe caz de boala in 2004 in urma unei operatii de hernie de disc.am beneficiat de pensie pina in anul 2007 cind am intrerupt pensia prin neprezentare la comisie.Am fost dusa cu vorba de un angajator ca mi va face carte de munca si l am crezut .Cind am descoperit ca am fost mintita era prea tirziu sa merg la comisie de expertiza medicala nici macar nu am incercat de jena.Acum urmeaza sa fac o a doua operatie tot de hernie de disc mai am dreptul sa mi reiau pensia de boala si cum trebuie sa procedez.mentionez ca in momentul de fata nu sunt angajata si nu beneficiaz de nici un venit.am 43 de ani si o vechime de 15 ani .va multumesc si astept raspuns cit mai urgent

Alte discuții în legătură

Pensie de boala botezatu radu botezatu radu buna ziua sunt botezatu radu am fost operat in 2017 pe 20 august de hernie de disc am stat in medical 60 zile dupa care am reluat activitatea din 21 ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de pensie de invaliditate cristi 1969 cristi 1969 Am varsta de 41 ani, am fost operat de hernie de disc l4-l5, am vechime in munca de 22 ani si 6 luni( din care1 an si 2 luni armata+1 an scoala militara). Ma ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate geanina2k geanina2k Va rog sa ma ajutați cu un răspuns -tatăl meu suferă de HTA severa, coxartroza, hernie de disc L3-L4,L4-L5 operata în 10.02.2011. Menționez ca ... (vezi toată discuția)