avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Credit Prima Casa - venit din PFA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Credit Prima Casa - venit din PFA

Buna ziua,

Urmeaza sa ma angajez intr-o companie, iar cei de acolo mi-au propus sa nu fiu angajat cu carte de munca, ci sa imi fac PFA si sa incheiem un contract de colaborare.

Intrebarea mea este daca se poate obtine la un moment dat (dupa ce implinesc conditiile minime de vechime) un credit de tip Prima Casa avand un astfel de venit, presupunand ca este indeplinita conditia venitului minim pentru creditul respectiv. Cu alte cuvinte, este considerat un venit acceptat pentru obtinerea unui credit (in special Prima Casa), venitul obtinut in urma unui contract de colaborare intre PFA si companie.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Freelancer-artist-pictor carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj una ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Freelancer carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj Buna ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune drepturi de autor BiaS BiaS Buna ziua. va rog sa ma jutati cu mai multe detalii referitoaare la contractul de cesiune de drepturi de autor. Firma la care lucrez pentru a-si reduce ... (vezi toată discuția)