avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere card credit

Buna,

Incerc sa contractez un credit, care initial mi-a fost refuzat din cauza unui card de credit (la care banca mi-a acordat un plafon destul de mare fara sa ma intrebe). L-am inchis tocmai pt a reusi contractarea creditului, dar la banca mi-au cerut o "adresa de reziliere a cardului" de la banca unde aveam cardul. Nu le era suficienta cererea de inchidere si chitanta prin care am achitat soldul. Mi-au spus ca am dreptul la aceasta adresa printr-o ordonanta (nu stia sa-mi spuna care). Stiti voi ceva inainte sa ajung la banca sa solicit acea adresa. Am avut deja destule neplaceri cu ei... Multumesc,

Alte discuții în legătură

Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Are voie banca sa-mi inchida contul daca refuz sa dau informatii legate de locul de munca? user_db user_db Buna seara, Am tot primit in ultima vreme notificari de la Banca Transilvania (unde am cont) ca sa-mi actualizez datele personale. Printre datele cerute se ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)