Buna ziua,
Eu sunt actionara la o firma infiintata de fostul meu socru.
Sa va spun pe scurt problema mea: in asteptarea hotararei judecatoresti de divort, fostul sot( care este si seful meu ) m-a agresat fizic si verbal in biroul sau, am chemat politia, am depus plangere . Drept urmare, ceilalti actionari au convocat o sedinta urgenta la care eu nu am fost invitata si au hotarat trimiterea mea acasa, fara drept de a profesa in firma, fiind platita in continuare , cu motivatia ca le-am facut firma de ras pentru ca m-am aparat si am actionat legal impotriva fostului sot.
Niciodata nu am primit dividende, acestea fiind reinvestite . Ani de zile nu am cerut nimic dar acum am 2 copii de intretinut si care au drepturile lor ca mostenitori. Toti actionarii isi reinvestesc dividendele( in care presupun ca intra si partea mea) in obiecte, bunuri imobiliare si alte bunuri de consum. Mie nu mi s-a permis niciodata sa beneficiez de acest drept de actionar. Nu vreau lux dar imi doresc sa-mi cresc copiii in limita decentei si cred ca ei au acest drept prin lege. Recent, fostul sot a achizitionat pe firma un imobil in valoare de 65 de mii de euro, iar eu, ca actionar, nu am fost implicata niciodata in luarea hotararilor si nu mi s-a acordat niciun drept .
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa actionez in instanta societatea si sa cer respectarea drepturilor de actionar.Nu o sa dorm linistita atata timp cat restul actionarilor profita de dividendele ce mi se cuvin si isi bat joc de drepturile mele ca angajat si nu numai.
Va multumesc.
Drept urmare, ceilalti actionari au convocat o sedinta urgenta la care eu nu am fost invitata si au hotarat trimiterea mea acasa, fara drept de a profesa in firma, fiind platita in continuare , cu motivatia ca le-am facut firma de ras pentru ca m-am aparat si am actionat legal impotriva fostului sot.
Niciodata nu am primit dividende, acestea fiind reinvestite.
Ani de zile nu am cerut nimic dar acum am 2 copii de intretinut si care au drepturile lor ca mostenitori.
Toti actionarii isi reinvestesc dividendele ( in care presupun ca intra si partea mea) in obiecte, bunuri imobiliare si alte bunuri de consum. Mie nu mi s-a permis niciodata sa beneficiez de acest drept de actionar.
Nu vreau lux dar imi doresc sa-mi cresc copiii in limita decentei si cred ca ei au acest drept prin lege.
Recent, fostul sot a achizitionat pe firma un imobil in valoare de 65 de mii de euro, iar eu, ca actionar, nu am fost implicata niciodata in luarea hotararilor si nu mi s-a acordat niciun drept .
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa actionez in instanta societatea si sa cer respectarea drepturilor de actionar.
Nu o sa dorm linistita atata timp cat restul actionarilor profita de dividendele ce mi se cuvin si isi bat joc de drepturile mele ca angajat si nu numai.
~ final discuție ~