avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea salarizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea salarizarii

Buna ziua,
Ma puteti ajuta sa inteleg ceva.

Inainte de legea unica a salarizari era pe functia de Inginer sitem IV S. Conform cu legea unica a salarizari aceasta functie s-a desfiintat si am ajuns Inginer sistem III S dar primesc salariu de pe grila de inginer sistem IV S. Imi puteti spune daca acest lucru este legat sa fiu incadrat ca inginer sistem III si sa iau salar conform grilei ca inginer sistem IV?
La jumatatea anului ar trebui sa fiu avansat conform vechimei in munca deci voi trece pe inginer sistem II S. In ce grila de salarizare voi fi incadrat atunci?

Cu respect,

Alte discuții în legătură

Salariu administrator retea scolara ss valiflo valiflo Care este salariul de incadrare in cazul unui admin de retea scolara generala cu studii superioare? Am gasit o grila de salarizare pentru didactic auxiliar, ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii /pt. personal contractual din institutii publice - lege neconstitutionala muraruelena muraruelena - legea salarizarii /pt. personal contractual din institutii publice este o lege neconstitutionala, intrucat: - potrivit legii salarizarii, sporul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt bugetar lucrez cu norma întreaga la o instituție ... elenasuch elenasuch Buna ziua sunt bugetar lucrez cu norma întreaga la o instituție de teatru opera și opereta .Am avut categoria și treapta -2/5-ca nivel de salarizare in ... (vezi toată discuția)