avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării prima pentru constructie locuinta
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

prima pentru constructie locuinta

Vreau sa-mi construiesc o casa si ma intereseaza, ce subventii si in ce conditii pot obtine. ma intereseaza inclusiv cele pentru alternative de incalzire(panouri solare sau altele).
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:30, 16 Ianuarie 2011
Cauta prin internet programa casa verde. Eu am obtinut acest sprijin de 6 mii de lei pentru incalzire apei si stiu ca sunt si 8 mii pentru incalzire casei. Ministerul de Mediu implementeasa acest program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)
Program casa verde Maria161 Maria161 Buna ziua.Si eu am depus anul trecut dosarul si a fost aprobat.Casa noastra este in constructie, deci nu am reusit sa facem inca investitia. Avem dosar aprobat ... (vezi toată discuția)
Instalare panouri solare bloc maria-bianca maria-bianca Buna seara, Plecand de la o serie de dificultati legate de bransarea la Enel a unui bloc constructie 2015, locatarii iau in considerare varianta panourilor ... (vezi toată discuția)