avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... As dori sa achizitionez o liceenta taxi BUCUERSTI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

As dori sa achizitionez o liceenta taxi BUCUERSTI

daca achizitionez liceenta,as dori sa aflu care sunt indatorarile mele si obligatiile,ce ar trebuie sa stiu si sa pot intreba sa nu ma trezesc ca am facut o mare prostie sau gafa

Alte discuții în legătură

Achizitie bunuri Gandescdeciexist Gandescdeciexist Buna ziua, As dorii sa achizitionez un apartament pe numele prietenei mele, deoarece eu am niste datorii, exista posibilitatea sa facem un document din care ... (vezi toată discuția)
Licenta transport katleen katleen Buna ziua, As dori sa stiu daca este nevoie de licenta de transport pt o masina a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3,5 tone, specific ca sunt ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pentru 2 persoane? MXSXM MXSXM Locuiesc undeva in Titan. M-am trezit cu 2 persoane trecute la intretinere peste noapte. O intreb pe admnistratora de bloc si imi raspunde ca stie ea din surse ... (vezi toată discuția)