Locuiesc undeva in Titan. M-am trezit cu 2 persoane trecute la intretinere peste noapte. O intreb pe admnistratora de bloc si imi raspunde ca stie ea din surse ca prietena mea vine pe la mine. I-am cerut sa fie scoasa de la intretinere pentru ca ea are chirie intr-un alt bloc si nu locuieste cu mine. Imi zice ca are nevoie de cerere. Peste 4 luni iar ma trezesc cu 2 persoane la intretinere. Nu inteleg dc are nevoie de cerere pentru a scoate pe cineva de la intretinere si nu are nevoie de cerere si de a pune pe cineva la intretinere?
Administratorul sta de veghe ca pe timpul lui Ceasca? As vrea o solutie
reala.
Multumesc
Solutia reala o gasiti acolo, la dv. in bloc, cu administratorul dv. prevazator si cerber X-(, ca legislatia privitoare la comportamentul oamenilor e deficitara.
Daca trebuie sa faceti cerere de scoatere de la intretinere, spuneti-i administratorului ca trebuie sa aiba de unde o scoate, adica ar fi trebuit s-o inregistreze in cartea de imobil inainte de a o pune la intretinere deoarece asta ar presupune ca locuieste acolo, ceea ce in mod sigur n-a facut.
Nu e ilegal sa dormi in alta parte decat in patul propriu, dar e contraventional sa administrezi cartea de imobil si sa nu o ai completata. ;)
daca prietena d-vs. poate aduce de un de locuieste o chitanta sa dovedeasca faptul ca acolo la ea a platit intretinerea in perioada respectiva este cel mai bine...doar nu poti sta in 2 locuri in acelasi timp...si asa sa se convinga si administratorul de gafa pe care o face..
Nu mai intrebati, contestati in scris lista de plata cu nr de inregistrare.
Cnad trebuie sa dea explicatii in scris pentru abuzuri nu stiu ce sa faca.
Art. 12-HG1588/2007
Proprietarii membri ai asociatiei, pe langa drepturile si indatoririle prevazute in statutul asociatiei de proprietari, au si urmatoarele drepturi si obligatii:
(A)Drepturi:
d)sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si, eventual, sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari, in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata. Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile;
Plata intretinerii
Marian.b13
Prietena mea locuieste la mine dar plateste intretinerea la parintii ei, acolo unde figureaza la intretinere. Administratorul blocului unde locuiesc eu vrea sa ... (vezi toată discuția)