avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce platesc pentru 2 persoane?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce platesc pentru 2 persoane?

Locuiesc undeva in Titan. M-am trezit cu 2 persoane trecute la intretinere peste noapte. O intreb pe admnistratora de bloc si imi raspunde ca stie ea din surse ca prietena mea vine pe la mine. I-am cerut sa fie scoasa de la intretinere pentru ca ea are chirie intr-un alt bloc si nu locuieste cu mine. Imi zice ca are nevoie de cerere. Peste 4 luni iar ma trezesc cu 2 persoane la intretinere. Nu inteleg dc are nevoie de cerere pentru a scoate pe cineva de la intretinere si nu are nevoie de cerere si de a pune pe cineva la intretinere?
Administratorul sta de veghe ca pe timpul lui Ceasca? As vrea o solutie
reala.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Misuro28Romania , utilizator 10:45, 1 Martie 2017
Banuiesc ca prietena Dvs vine des ... conform legii, daca sta peste 15 zile cumulate trebuie trecuta la intretinere. Nu-s obligati vecinii sa pentru ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al presedintei asociatiei Jenna1213 Jenna1213 Buna. Administratul blocului meu e si presedinta de asociatie. Am problema ca a obisnuit deja de 2 ori sa imi treaca imi plus cate o persoana la numarul de ... (vezi toată discuția)
Sunt trecuta la cheltuieli la 2 asociatii de proprietari distincte... Luci23 Luci23 Buna ziua, am o problema. Sunt trecuta cu cheltuielile la 2 asociatii de proprietari distincte. Adica platesc in 2 locuri (la parintii mei acasa si mai nou la ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii Marian.b13 Marian.b13 Prietena mea locuieste la mine dar plateste intretinerea la parintii ei, acolo unde figureaza la intretinere. Administratorul blocului unde locuiesc eu vrea sa ... (vezi toată discuția)