avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... tanarul fermier / fonduri pentru cabinet stomatologic.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

tanarul fermier / fonduri pentru cabinet stomatologic.

Buna ziua , as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri in cadrul programului "tanarul fermier" si de asemeni sunt interesat de ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru a beneficia de aceste fonduri.(mentionez ca detin niste teren viticol aprox 2 ha)
Daca este pe forum vre o firma specializata cu care as putea colabora ,astept cu interes un raspuns.

De asemeni , sunt medic stomatolog si detin doua cabinete , unul in mediul rural , si altul in mediu urban.Toate achizitiile si modernizarile le am facut din fonduri proprii , si as fi interesat daca as putea beneficia de fonduri pentru extindere/modernizare/achizitie de aparatura pentru aceste cabinete.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
axeldot, utilizator
Cel mai recent răspuns: ELEFTERESCU DORIAN PFA , Consultant credite si finantari 11:37, 18 Ianuarie 2011
Exista aceasta posibilitate.
Referitor la accesarea masurii de Instalare tanar fermier pot sa va spun ca trebuie sa aveti o suprafata mai mare de teren ca sa puteti fi eligibil.
Numai cele 2 ha de vie nu va ajuta deoarece nu indepliniti conditia de eligibilitate referitare le dimensiunea economica a exploatatiei agricola
Aceasta trebuie sa fie minim 6 UDE .
Referitor la cealalta finantare trebuie sa stiti ca este necesar sa fi functionat cel putin un an de zile si sa fi incheiat din punct de vedere fiscal pe profit
Sunt doua posibilitati de obtinere fonduri in functie de locul unde se afla acbinetele rural/urban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)