avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere fost proprietar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere fost proprietar

Buna ziua,

Problema mea e urmatoarea:
La 1 dec am plecat din chiria unde stateam, lasandu-i fostului proprietar o suma de bani drept garantie pentru cheltuielile care trebuiau sa mai vina.
Au venit toate facturile, l-am sunat pe proprietar sa imi dea restul de bani, dar el nici macar nu vrea sa vb , imi inchide tel... asa ca m-am dus intr-o zi la el la apartament . n-a vrut sa-mi deschida, m-a amenintat ca cheama politia, lucru pe care l-a si facut. E drept ca pana a venit politia am sunat si batut incontinuu la usa .
A venit politia, mi-a luat datele si eu am plecat. Acum mi-au transmis fostii colegi ca el a facut plangere, a fost la avocat si o sa ma dea in judecata. O sa ma interesez la sectie.
Ma intreb, are ce sa imi faca? Mentionez ca n-am avut contract de inchiriere, dovada ca i-am dat bani sunt doar fostii colegi, iar el are vecinii martori ca am batut la el in usa. In rest nu i-am facut nimic, nu i-am fortat nimic, nu i-am spart nimic.
Cel mai recent răspuns: 3l3na , utilizator 08:48, 18 Ianuarie 2011
Nu stie nimeni sa imi raspunda? Are vreun temei sa ma dea in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. ... BOGDAN19923 BOGDAN19923 Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. Am fost plecat în cursa în Ungaria cu colegul meu de cabina și cu un alt coleg de la firma ... (vezi toată discuția)
Loviri sau alte violente in concurs cu distrugere catalin04 catalin04 Buna ziua ! Am sa prezint o speta si 2-3 intrebari l care as vrea raspunsul. Multumesc . In data de xx ma indreptam cu masina catre localiatea de domiciliu ... (vezi toată discuția)
Imi sunt aduse acuzatii grave. va rog sa ma ajutati! gigel.popescu gigel.popescu Sunt student si alaltaieri mi s-a intamplat ceva grav. Un coleg de-al meu are sa imi dea o suma de bani inca de anul trecut din toamna. Pana in prezent el nu a ... (vezi toată discuția)