avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... punctul de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

punctul de pensie

Am vechime in munca 28ani 10 luni si o zi. Am iesit la pensie in 2008 in luna iunie, avint 4 copii. De ce nu am valoarea punctului, cu toate ca indeplinesc anii de vechime prevazuti de lege, data nasterii 27.07.1951. Ce pot face in aceasta situatie. Am inteles ca punctul de pensie este de 732 ,8 daca indeplinesti ani de vechime.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
Bunea Ana Vanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 18:52, 17 Ianuarie 2011
Explicati mai clar ce doriti,mai precis ce valoare a punctului nu aveti?
Daca va uitati pe decizia dv.de pensie,o sa vedeti o rubrica:nr.puncte realizate.Acestea se impart la stagiul complet de cotizare(o alta rubrica de pe decizie)si rezulta punctajul mediu anual,care in cazul dv.este subunitar.Acesta imultit cu valoarea pc.de pensie de 732.80 ron va da pensia pe care o aveti in plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit ajutor expert calculare pensie tataflorin tataflorin Va rog sa ma lamuriti ptr o cunostinta care nu stie unde sa se adreseze ca sa-si caute dreptastea ???? in 2011 am inplinit varta de trecere de la pentsiea de ... (vezi toată discuția)
Juridice maxivet00000_OT maxivet00000_OT cum va explicati calculul sumei a doua persoane care au identic aceeasi suma respectiv 836 rol in situatia in care punctajul mediu difera (1,33138 si 1,20734) (vezi toată discuția)
Trecere la pensie pentru limita de varsta ContSters148048 ContSters148048 Buna ziua!Ma numesc Dulhac Anisoara.Am fost pensionata anticipat cu o pensie de 524 lei in anul 2009.Anul acesta am iesit la pensie de drept,aceasta fiind de ... (vezi toată discuția)