avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 schimbare sediu si codurile caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

schimbare sediu si codurile caen

Bunaziua,

O societate doreste sa isi schimbe sediul social si am inteles ca odata cu acesta modificare trebuie sa isi schimbe si codurile caen.
Stie cineva cum ar putea sa procedeze pentru a nu costa foarte mult? Si ma refer aici daca ar putea renunta la unele obiecte secundare de activitate sau chiar la toate? Fiindca am inteles ca se plateste in functie de numarul obiectelor de activitate. Si care ar fi procedura/

Multumesc mult
Scimbarea CAEN este gratuita.
Vezi: www.avocatnet.ro/content/art...
Recodificarea obiectului de activitate nu se plateste in functie de nr de obiecte de activitate.Conform noii legislatii nu se plateste recodificarea . Se depune cerere de mentiuni pt recodificarea obiectului de activitate separat si cerere de mentiuni pt celelate modificari.Se vor plati toate modificaile mai putin recodificarea.


Chiar pe acest site gasesti cererea sau www.onrc.ro
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator
Buna ziua!
Nu, nu se plateste la numar de coduri, asa ca nu are rost sa va restrangeti obiectul de activitate.
Va recomand sa faceti intai preschimbarea (30 lei), astfel incat sa puteti intocmi actul constitutiv actualizat la momentul schimbarii sediului.
Recodificarea dureaza 5 zile (30 lei)
Schimbarea sediului dureaza 5 zile (450 lei)
Cu stima,
av. Silviu Serban
Ce face goana dupa rating... Singurul motiv pentru care nu sterg pur si simplu mesajul de mai sus este acela ca trebuie sa existe si avertizare clara: nu mai raspundeti la mesaje la care s-a gasit deja solutia si mai ales la mesaje vechi! In caz contrar veti fi sanctionat.

Nu in ultimul rand, recodificarea trebuie sa fie gratuita, adica sa coste 0, nu 30 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare miruna.c miruna.c cat dureaza de la depunerea cererii? mai trece pe la judecator? in extrasul de registru apar si obiectele secundare recodificate? (vezi toată discuția)
Noul caen: actualizarea obiectului de activitate anyme anyme Ma puteti ajuta?Nu am inteles daca trebuie actualizat numai cod CAEN al domeniului principal de activitate,sau si pentru activitatile secundare?#-o (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)