avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordin de evacuare - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordin de evacuare - divort

as dori sa stiu daca e posibil sa obtin un ordin de evacuare, sau daca exista o alta cale legala sa pot evacua din casa pe sotul meu.
suntem in divort, termenul este abia in septembrie, dar pana atunci el nu doreste sa plece iar viata mea din punct de vedere psihic a devenit de nesuportat.
Am 2 copii din o casatorie anterioara, casa este a copiilor mei prin mostenire de la tatl lor decedat, deci nu avem impreuna nici copii si nici casa.
El nu are unde pleca si de aceea intarzie plecarea invocand calea legala.
Trebuie sa existe o cale legala prin care sa pot obtine evacuarea inainte de pronuntarea divortului, care nu se stie cat va dura.
Multumesc anticipat pt orice raspuns sau idee.
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 23:51, 17 Ianuarie 2011
atata vreme cat este si dansul coproprietar nu aveti solutii reale sa il evacuati pana la pronuntarea partajului.
Sotul dvs.nu se bucura de nicio protectie judiciara. Este detentor precar si atat. Mergeti pe evacuare pe cale de ordonanta presedintiala.
Manmicu a scris:

Am 2 copii din o casatorie anterioara, casa este a copiilor mei prin mostenire de la tatl lor decedat, deci nu avem impreuna nici copii si nici casa.

@ athe Nu sunt coproprietari.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
ContSters53919, utilizator
sotul meu nu este coproprietar
Multumesc foarte mult pt raspuns.
Cum pot face cele indicate de dv?
Trebuie sa vb cu un avocat sau pot merge direct la judecatorie?

Alte discuții în legătură

Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Divort si evacuare a sotului din locuinta mea kisslivia kisslivia buna ziua, sunt casatorita de anul trecut;am un apartament care este al meu personal achizitionat inainte de casatorie;sotului i-am facut c.i. pe adresa ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu ContSters60887 ContSters60887 buna seara numele meu este ela...am introdus actiunea de divort si as vrea ca sotul meu sa paraseasca locuinta...cum ma poate afecta pe mine lucrul asta??? ... (vezi toată discuția)