avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abuzuri forumuri
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abuzuri forumuri

Verisoara mea a fost banata pe un forum din motive stupide. Acel forum [EDITAT] incalca dreptul la libera exprimare a userilor. Cel mai recent a fost bnata pentru ca a multumit frumos unui user care i-a explica ceva.
Uitati Dovada:
[ link extern ]
Oare suntem singura tara care nu are o legiskatie impotriva unor forumuri? Impotriva acestor admini care fac astfel de abuzuri? Au un regulament tipic comunist.

Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 13:57, 19 Ianuarie 2011
E oricum hilar a reusi sa fii dat afara de pe un forum de iubitori de mijloace de transport in comun... :tooth:

Legat de problematica juridica, daca un forum s-ar democratiza (fiind o asociatie in care userii sunt membri si-si iau angajamente la crearea unui cont - se poate face electronic), deciziile moderatorilor / administratorilor ar putea fi contestate in justitie, potrivit legislatiei asociatiilor si fundatiilor.

Exista asa ceva in strainatate in domeniul open-source, acolo unde programatorii au nevoie de garantii suplimentare ca nu vor fi dati afara din proiectul la care au muncit gratis, si se constituie o fundatie care ia decizii strict potrivit statulului (si de obicei se apeleaza la vot pentru a evita interpretabilitatea).

Pentru un Forum, asta implica o birocratizare si ineficienta inutile, in opinia mea, dar userul poate crea alaturi de alti multi doritori un asemenea Forum-ONG, cred eu, nimic nu-l impiedica (nu mai stiu daca adeziunea cf OUG 26/2000 cere prezenta fizica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Acest forum ContSters140930 ContSters140930 Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept. Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul ... (vezi toată discuția)
Acces pe un forum eder eder Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)