avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA rog un raspuns urgent
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA rog un raspuns urgent

Buna ziua,
am primit o notificare de la Finante cu privire la faptul ca am platit IN PLUS TVA in suma de 114 ron si sunt rugat sa ma prezint l pentru clarificari.
Dupa mai multe cautari , impreuna cu d-na de la Finante am descoperit ca suma venea dinainte de anul 2000 cind contabilitatea o tineam << de mina>>.
In cazul acesta cum sa procedez pentru a stinge ( recupera) aceasta suma?
Varianta d-ei a fost sa fac o cerere de renuntare la suma :D
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:08, 25 Ianuarie 2011
De ce sa nu se compenseze cu valorile viitoare de plata?
S-a implinit termenul de prescriptie. Adica au trecut 5 ani, suma fiind suprasolvire din anul 2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 112 trimestrial hrincaionela hrincaionela daca in anul 2010 soc nu a avut angajati dar are incepand cu 2011 depune trimestrial sau lunar d112? (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la bugetul de stat Maria64 Maria64 prin natura activitatii firmei pe care o conduce si administreaza o buna prietena, luna de luna are de incasat de la bugetul de stat sume considerabile......in ... (vezi toată discuția)
Probleme iscate de art.115 din og92/2003- incredibil! gabi.gabi gabi.gabi Buna seara tuturor! Iata faptele \" incriminatoare si reprobabile \" pe care subsemnata le-a savarsit: 1. la data de 31.12.2009 a rezultat un impozit pe ... (vezi toată discuția)