avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect de activitate

Pentru o firma noua care va avea in obiectul de activitate discoteca, ce cod CAEN se potriveste? Din pacate eu nu gasesc nici unul... :((
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 15:59, 16 Aprilie 2008
Astept sa iasa recodificarea si apoi depun mentiunea?
Mersi mult:)
Da, motivul e simplu: recodificarea nu mai e in competenta judecatorilor delegati, ci a directorilor ORC, prin urmare judecatorul ar trebui sa suspende actiunea pana la recodificare.
Daca se radiaza obiectul de activitate, inclusiv obiectul principal, atunci nu mai este necesara si obligatorie recodficarea.:)
Cine s-a mai intalnit cu situatia in care activitatile principale ale societatii nu mai pot fi pastrate dupa recodificare?
Adica? Dezvolta.

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)