avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjare habitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjare habitat

Buna ziua,

locuiesc la bloc iar pe terasa blocului sunt montate antene tv-dolce a caror cabluri trec prin dreptul ferestrei mele, fara sa mi se solicite in prealabil acordul. Am telefonat la dolce si m-au plimbat de la un departament la altul ca in final sa mi se spuna sa iau legatura cu abonatii din bloc si sa-i rog sa mute cablurile din dreptul ferestrei mele. Dincolo de insolenta raspunsului, va rog sa imi spuneti cum pot proceda pentru a rezolva aceasta situatie, fara sa bat la usile vecinilor (care se pot chiar infuria) sau sa merg pe terasa si sa tai cablurile.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Antena parabolica pe terasa blocului CATALINUXP CATALINUXP Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)
Echipamente pentru telefonie, internet si tv montate abuziv pe terasa blocului. suntem o asociatie de proprietari din bucuresti si in bloc, unul ... Dantes Anca Dantes Anca Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si in bloc, unul dintre apartamente este detinut de un operator de telefonie mobila, internet si TV. ce l-a ... (vezi toată discuția)
Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)