avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... legea 677/2001
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

legea 677/2001

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Referitor la legea 677/2001.....unde se mentioneaza ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa intri in legalitate? (ma intereseaza pt o companie de broker asigurari)

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 17:42, 18 Ianuarie 2011
Consultati site-ul www.csa-isc.ro...acolo sunt stipulate toate conditiile necesare pentru a devnii broker de asigurare...si nu sunt putine...va spun din experienta.
Succes!!!
Da, societatea deja exista, dar pur si simplu am fost intrebata: conform leghii 677/2001, care sunt conditiile pt a intra in legalitate?....

mersi frumos
Trebuie sa va adresati departamentului relatii cu clientii din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter personal
mda...merci mult!
Se va elibera o autorizatie in acest sens gen "certificat de inmatriculare in registrul brokerilor"

Alte discuții în legătură

Devenire broker asigurari ContSters184692 ContSters184692 Ce trebuie sa fac sa devin broker in asigurari? Trebuie sa fac contracte cu toate societatile de asigurari? (vezi toată discuția)
Firma broker asigurari emmlung emmlung Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Doresc sa infiintez o firma de broker in asigurari. In prezent sunt asociat unic la o firma de agent de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma broker asigurari vio27 vio27 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate de brokeraj in asigurari. Ma puteti ajuta cu informatii actualizate despre cadru legislativ,infiintare, ... (vezi toată discuția)