avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat[autentificare,legalizare] - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat[autentificare,legalizare] - ajutorul pentru incalzire

am un contract de comodat pentru 2 camere care nu este legalizat la notar dar in baza acestui contract am putut sa-mi trag gaze si sa instalez o centrala,deci contractul de la gaze este pe numele meu,intrebare este obligatoriu ca,contractul de comodat sa fie legalizat la notar?
am fost sa mi se acorde ajutor de incalzire dar la primarie mi-au spus ca nu se poate pentru ca s-a schimbat legislatia de anul trecut si acum trebuie legalizat la notar.[anul trecut am beneficiat de ajutor de incalzire fara a avea contractul legalizat]
poate sa-mi spuna cineva baza legala pentru cererea angajatului primariei?
multumesc
se dau ajutoare pe PFA/SRL?

daca asta e problema LEGALIZATI l, birocratia ne ucide daca o infruntam mai bine o hranim dar ne atingem scopul, asa sa ne luptam cu morile de vant nu merita.
nu pentru PFA/SRL eu sunt persoana fizica si am un contract de comodat cu parintii .
nu am chef sa legalizez pentru ca nu am gasit asta in lege s-au in norme metodologice de aplicare.
astia sunt batuti in cap de la primarie,mereu cred ca vrei sa smecheresti statul[asa ar trebui normal la cat te smechereste el pe tine]
nici o alta parere?
Eu stiu ca un contract de comodat nu se poate incheia decat intre o persoana fizica si una juridica sau intre persoane juridice. Imi pare bizar comodatul intre persoane fizice ! Dar poate ma insel !
Se poate incheia si intre persoane fizice, nu este necesar act autentic ( la notar), e perfect valabil si sub semnatura privata.
Sa va spuna functionarul respectiv baza legala, ca noi nu o cunoastem.
Sau poate nimeriti data viitoare pe altcineva la ghiseu:)

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire persoane ''in chirie'' macrita macrita Buna ziua, Am o casa la tara ,in care am gazduit o familie cu un barbat ,un copil de 3 ani si jumatate si o bunica. Toti cei trei au domiciliul trecut un ... (vezi toată discuția)