avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cadou in bani din strainatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cadou in bani din strainatate

Buna ziua! Imi puteti spune daca se impoziteaza cadoul in bani pentru o persoana fizica din Romania primit de la o persoana fizica din strainatate?Precizez ca este vorba de o suma intre 30 000-50 000 euro?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:21, 9 Aprilie 2008
desiree a scris:

Buna ziua! Imi puteti spune daca se impoziteaza cadoul in bani pentru o persoana fizica din Romania primit de la o persoana fizica din strainatate?Precizez ca este vorba de o suma intre 30 000-50 000 euro?

Frumos cadou.:-/=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou in bani din strainatate desiree desiree Buna ziua! Imi puteti spune daca se impoziteaza cadoul in bani pentru o persoana fizica din Romania primit de la o persoana fizica din strainatate?Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Impozit Rhalook02 Rhalook02 Pentru banii primiti in contul bancar al unei persoana fizice de la persoana juridica din strainatate se plateste impozit?Am primit sume de peste 30 000 euro ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru bonuri cadou geannynne geannynne Buna ziua. Sunt si eu angajat la o mare companie (multinationala sa putea sa spun) si cu ocazia sarbatorilor de Paste am primit si noi angajatii 3 bonuri cadou ... (vezi toată discuția)